van Boxel Tweewielers

Van Boxel Tweewielers is uw tweewielerspecialist, gevestigd in Galder, nabij Breda. Bij ons vindt u alles wat u als fietsliefhebber nodig heeft: van nieuwe en gebruikte fietsen tot fietsaccessoires, fietsonderdelen of fietskleding.
Helemaal nieuw is onze nieuwe showroom op de eerste etage. Helemaal nieuw is onze nieuwe showroom op de eerste etage, hier vind U onze onze “MTB/Race Experience”. Laat U verwonderen door de natuur, prachtige sfeerbeelden en onze ruime collectie MTB’s, Racefietsen, Gravelbikes en vakantiefietsen.

Wij beschikken over een groot assortiment, waardoor wij u vaak direct kunnen voorzien van onze producten. Is dat niet het geval? Dan bestellen wij het meteen voor u, zodat u er alsnog zo spoedig mogelijk over beschikt. Thuisbezorgen is uiteraard geen probleem (vraag naar de voorwaarden).

Als fietsspecialist en fietsenwinkel beschikken wij over een eigen werkplaats. De werkplaats is beschikbaar voor onderhoudsbeurten aan de fiets en voor reparaties. Wij maken gebruik van speciaal fiets-gereedschap, waardoor wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid aan uw fiets kunnen werken. Onze medewerkers volgen tevens op reguliere basis verschillende cursussen en seminars, zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op fietsgebied.
Zo kunnen wij u te allen tijde bijstaan met gedegen advies en uitstekende service.

Openingsuren*

Maandag

Gesloten

Dinsdag

08u30 – 

19u00

Woensdag

08u30 – 

18u00

Donderdag

08u30 – 

18u00

Vrijdag

08u30 – 

18u00

Zaterdag

08u30 – 

17u00

Zondag

Gesloten

*zie ook website aub

Contactgegevens

van Boxel Tweewielers
Galderseweg 92
4855 AJ Galder

+31 (0)76 561 3391
info@vanboxel.eu

Website

FIETSEN IN BUSINESS CLASS

CONTACT