T&O Bikes
Giant E-Bike specialist

Van harte welkom bij Giant Store T&O Bikes.

Hier vindt u passievolle fietsprofessionals die al heel wat jaren meedraaien in het vak. Met kennis, maar vooral veel liefde voor alles wat met fietsen te maken heeft, staan wij voor u klaar.

Met een ruim assortiment aan elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes en natuurlijk stadsfietsen, altijd voldoende op voorraad, kunnen wij iedereen voorzien van een passende fiets. Met ons assortiment accessoires kunnen we werkelijk iedere fiets aankleden. Van fietstassen tot Km-tellers tot bidonhouders, allemaal uit voorraad leverbaar en eventueel te monteren.

Loopt u gerust eens binnen. In onze Giant Store willen wij het professioneel, maar vooral laagdrempelig houden. Daarmee bedoelen we dat u natuurlijk van harte welkom bent in onze winkel voor vragen groot en klein. Al is het voor een praatje, een vraag of een kennismakingsgesprek.

In onze professionele werkplaats voeren we service, onderhoud en reparaties uit. Hier kunt u direct terecht voor spoedklussen, periodiek onderhoud of gepland op afspraak.

Ons team van Giant Store T&O Bikes staat maandag tot en met zaterdag voor u klaar. U kunt voor vragen of afspraken telefonisch bij ons terecht. Dit kan ook via onze website, de mail of loopt gewoon eens gezellig binnen in onze mooie winkel.

Graag tot ziens!

Openingsuren*

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10u00 –

19u00

Woensdag

10u00 –

19u00

Donderdag

10u00 –

19u00

Vrijdag

10u00 –

18u00

Zaterdag

10u00 –

17u00

Zondag

Gesloten

*zie ook website aub

Contactgegevens

T&O Bikes
Giant E-Bike specialist
Diestsesteenweg 197
3010 Kessel-Lo

016 43 91 68
info@tobikes.be

Website

FIETSEN IN BUSINESS CLASS

CONTACT