Giant Store Labiecyclette

Bij Giant conceptstore Labiecyclette kun je terecht voor onderhoud en herstelling van alle merken, informatie over fietsen -gaande van racefietsen en mountainbikes tot stads- en elektrische fietsen- en fietsonderdelen. Daarnaast beschikken we over een ruim assortiment aan accessoires.

Momenteel zijn wij de 1e en enige Giant conceptstore van Limburg, wij zijn zoals jullie al wel langer weten passievolle fietsprofessionals die al heel wat jaren meedraaien in het vak en zelf op hoog niveau hebben gefietst. Met kennis, maar vooral veel liefde voor alles wat met fietsen te maken heeft, staan wij voor jullie klaar, alleen in een ander jasje.

De verkoop is enkel Giant geworden, maar de herstellingen van alle merken blijven zoals het was. Jullie kunnen nog steeds genieten van de beste service die jullie van ons gewend zijn, ook op fietsen die de laatste jaren zijn gekocht..

We kijken ernaar uit jou te mogen verwelkomen in ons fietshuis, waar er met passie aan fietsen gewerkt wordt en je alle informatie over jouw fiets kunt krijgen.

Openingsuren*

Maandag 10u00 – 18u00
Dinsdag 13u00 – 18u00
Woensdag 13u00 – 18u00
Donderdag Gesloten  
Vrijdag 13u00 – 20u00
Zaterdag 09u00 – 17u00
Zondag Gesloten  

*zie ook website aub

Contactgegevens

Giant Store Labiecyclette
Olivier Labie
Populierenstraat 1
3560 Lummen

+32 (0)13 30 51 70
info@labiecyclette.be

Website

FIETSEN IN BUSINESS CLASS

CONTACT