Chaos Carbon

Chaos Carbon Bikes is een van de eerste high-end custom bicycle shops. We specializeren in carbon fiber road, mountain and cyclocross fietsen van Ridley, Bronto-bikes, Felt, Climb, Chaos,… We bieden de volledige productlijn aan van merken zoals Richey, PRO, ZTR, Shimano, Campagnolo, RavX, KCNC, Spinnergy, DT-Swiss,….

Maar dat is niet alles. Niet alleen zijn we een full-service mechanische werkplaats, maar Chaos-carbon is een van de weinige werkplaatsen met de know-how om beschadigde carbon frames en wielen te herstellen. We kunnen zelfs herschilderen en opnieuw overstickeren over het beschadigde gebied, zodat je frame er zo goed als nieuw uitziet en rijdt! Wij zijn ook gespecialiseerd in custom bike fitting om ervoor te zorgen dat uw fiets optimaal bij je past.

Eigenaar Gino Vervecken heeft bijna twee decennia ervaring in de fietsindustrie. Hij is ook een bekende naam in de Belgische markt (veel Belgische profs komen om hem persoonlijk) met zijn reputatie om ongeëvenaarde custom bikes te creëren, die iedereen het hoofd doet draaien op fietspaden in Vlaanderen en daarbuiten.

Openingsuren*

Maandag

Op afspraak

Dinsdag

13.00u –

18.00u

Woensdag

09.00u –

13.00u

Donderdag

Op afspraak

Vrijdag

13.00u –

18.00u

Zaterdag

09.00u – 14.00u

daarna op afspraak

Zondag

Gesloten

*zie ook website aub

Contactgegevens

Badass Custom Chaos Carbon
Zandstraat 56
3945 Kwaadmechelen (Ham)

 013/29 64 47
info@chaos-carbon.com

Website

FIETSEN IN BUSINESS CLASS

CONTACT