Amici di Bici

Wij zijn Jef en Ben, bedenkers en bezielers van Amici di Bici. Een onbestaand totaalconcept gericht naar de sportieve fietser dat we samen met Sofie Goos (professioneel triatlete en partner van Jef) hebben uitgewerkt.

De liefde voor sport en de tweewieler in het bijzonder heeft onze vriendschap jaren geleden gesmeed. Samen hebben we door weer en wind getraind, gekoerst bij de Elites zonder Contract en de hoogste cols van Europa bedwongen tijdens meerdaagse fietsavonturen.

Bij sportief fietsen komt véél meer kijken dan wat traditionele fietswinkels vandaag de dag aanbieden en daar zien wij de opportuniteit voor ons uniek concept. Als locatie hebben wij gekozen voor bruisend Antwerpen-Zuid, ideaal voor een vernieuwend en gezellig lifestyle bedrijfje waarin de fiets en gezondheid centraal staan. Ons gevarieerd aanbod aan kwaliteitsfietsen (Wilier Triestina, Ridley, Basso, Eddy Merckx, Pinarello & Look), diensten (bike fitting, personal coaching) en activiteiten gaat hopelijk voor heel wat interactie met onze sportieve klanten en zoveel mogelijk dynamiek in en rond onze winkel zorgen.

We zijn te vinden aan één van de oude historische ‘vischmijnen’ in de Riemstraat te Antwerpen.

Openingsuren*

Maandag

Gesloten

Dinsdag

12u00 –

18u00

Woensdag

12u00 –

18u00

Donderdag

12u00 –

20u00

Vrijdag

12u00 –

18u00

Zaterdag

09u30 –

17u30

Zondag

Gesloten

* klik door naar website voor
uitzonderlijke sluitingsdagen aub

Contact

Amici di Bici
Riemstraat 45
2000 Antwerpen

03 283 94 41
info@amicidibici.be

Website

FIETSEN IN BUSINESS CLASS

CONTACT