Slim naar Antwerpen – Mobilotheek

In geval van pech of nood aan bijstand

Bel naar de pechbijstand: 03/253 61 72. De bijstand is 24u/7d bereikbaar.

Norta TS2

Afstellen van de zithoogte

Het zadel kan verhoogd/verlaagd worden om de gewenste zithoogte te bereiken. De zithoogte is juist ingesteld wanneer de knie net iets gebogen is terwijl uw voet op het pedaal (in de benedenstand) rust.
Het verhogen/verlagen van het zadel gebeurt met de sluiting op de zadelpen. Open de zadelpenklem met de snelspanner en stel uw zithoogte in. Na het instellen de snelspanner opnieuw sluiten en controleren of het zadel goed vast staat.

Schakelen

De bediening van de 8 versnellingen bevindt zich rechts aan het stuur: indien u lichter wil schakelen, dan draait u met wijsvinger en duim de ring om het handvat naar u toe. Bij zwaarder schakelen (bij hogere snelheid) draait u deze van u weg

Fiets op slot zetten

Zet uw fiets altijd slotvast wanneer u hem niet gebruikt; zelfs wanneer de fiets achter gesloten deuren staat zoals thuis of op het werk.​ De verzekering komt enkel tussen bij diefstal wanneer de fiets slotvast stond.
De fiets kan slotvast gezet worden door het ringslot – aan de fiets bevestigd onder het zadel ter hoogte van het achterwiel – te sluiten tot de sleutel verwijderd kan worden. Als u ze niet vlot kunt sluiten, kijk dan na of u niet tegen een spaak aan zit. Met de insteekketting kan u de fiets aan een vast punt bevestigen. Doe dit bij voorkeur steeds.

FIETSEN IN BUSINESS CLASS

CONTACT