Hoe zou het zijn mocht het makkelijker zijn om gedreven, nieuwe mensen aan te trekken voor jouw business?

Met de fiets naar het werk

De fiets wint meer en meer terrein op vlak van mobiliteit. 7 goede redenen om er ook mee te starten binnen uw bedrijf:

1. Uw werknemers worden er gezond, blij en alert van
Wie met de fiets naar het werk komt is vaker op tijd, want met de fiets ben je niet afhankelijk van ongevallen of files op uw traject. Bovendien komen uw werknemers lekker fris en met een fit hoofd aan. Regelmatige fietsers zijn gezonder en kennen een lager absenteïsme.

2. Het is goed voor het imago van uw bedrijf
Fietsende werknemers vormen een tastbaar symbool voor uw aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. U krijgt een groen en innovatief imago.

3. U bespaart op autokosten en parkeerplaatsen
Iedere fietsende werknemer zorgt ervoor dat er meer vrije parkeerplaatsen zijn op uw terrein. Er ontstaat opnieuw plaats voor uw klanten en bezoekers. Bovendien is iedere fietsrit ook een besparing in benzine en autokosten.

4. Uw bedrijf wordt aantrekkelijker als werkgever
Gezonde en gelukkige werknemers zijn de ambassadeurs van uw onderneming. Met een bedrijfsfietsenplan kunt u zich onderscheiden van andere werkgevers.

5. De fiscus helpt de werkgever, kosten zijn tot 120% aftrekbaar
Bedrijfsfietsen en alles wat er bijhoort zijn tot 120% aftrekbaar. Bovendien mogen ze gecumuleerd worden met een fietsvergoeding of met een bedrijfswagen.

6. De fiscus helpt de werknemer, fietsen zijn fiscaal vrijgesteld van de regeling belastbaar voordeel alle aard.

7. Zorgenvrij voor de werkgever
Ook bij een bedrijfsfiets kan er volledig ontzorgd worden. Een verzekering tegen diefstal, pechhulp voor onderweg en een onderhoudscontract kunnen allemaal meegenomen worden in het fietspakket.