fietsen voor bedrijven - info@b2bike.be - tel 03 295 92 58
Referenties 2018-11-14T16:47:05+00:00

Referenties

Cronos

“Bij Cronos kunnen de medewerkers naast een bedrijfswagen ook voor een fiets kiezen. Op het einde van de 48 maanden durende leasing kan de werknemer er voor kiezen de fiets over te nemen voor een interessant bedrag.”

SD Worx

“Een project waarbij meer dan 150 werknemers een vouwfiets krijgen, een handig en duurzaam extra mobiliteitsmiddel als aanvulling op auto en/of openbaar vervoer.”

Atlas Copco

“Een mobiliteitsplan met als hoogtepunt een fietsleaseplan. Binnen de 6 maanden na invoering gebruikten 500 werknemers de fiets minimum voor 20% van hun tijd voor woon-werkverkeer.”

De Boer

“De vloot bedrijfsfietsen is samengesteld uit elektrische en gewone fietsen. De toewijzing is gebaseerd op een routing analyse via fietspaden. Elke fietsende werknemers kreeg een persoonlijke fietsroute via fietsveilige wegen voorgesteld.”

Provincie Antwerpen

“B2Bike leverde een vloot gewone, vouw- en elektrische fietsen voor operationele leasing. De omkadering omvat een onderhoudscontract, verzekering, online reservatiesysteem, split invoice,…”

Vleminckveld Thuiszorg

“De vele verplaatsingen in de binnenstad werden voordien hoofdzakelijk met openbaar vervoer afgelegd. Het invoeren van een fietsvloot bleek al snel een positieve impact te hebben. In de opvolgfase groeide het aandeel elektrische fietsen, en voor aanvulling en uitbreiding gaan we naar fietsen met hogere specificaties.”

First Immo

“Panden worden bezocht met de elektrische fiets. Daarvoor werden er 6 elektrische fietsen en een Brompton ingezet. Het gebruiksgemak wordt verhoogd met gepersonaliseerde tassen. Voor het kantoor kwam een gepersonaliseerde stalling en in de garage een plaatsbesparende verticale fietsparking.”

En nog vele anderen

FIETSEN IN BUSINESS CLASS

CONTACT