fietsen voor bedrijven - info@b2bike.be - tel 03 295 92 58
Dienstverlening 2018-02-13T14:10:21+00:00

Dienstverlening

One-stop shopping, transparante budgettering

B2Bike is ontstaan uit fietsenwinkel iBike, en vormt ondertussen uw toegang tot een nationaal netwerk van zelfstandige, lokale fietsenwinkels. Zo kan u rekenen op een breed gamma mooie fietsen met lokale service. Daarnaast bundelen we desgewenst ook onderhoud, verzekering, pechhulp, fietsstallingen etc tot één handig pakket. Zo kan uw bedrijf zich volop op haar kernactiviteiten blijven concentreren.De fietsen kunnen aangeboden worden in aankoop of we kunnen werken via uw (auto)leasingpartner. In elk geval krijgt u zekerheid en een eenvoudig beheersbaar budget.

Onderhoudscontract

Een goed onderhouden fiets staat garant voor een aangename fietservaring. Met een onderhoudscontract blijven uw bedrijfsfietsen in topconditie, waardoor ze lekker rijden en veilig zijn. Het onderhoud wordt uitgevoerd door bekwame fietstechniekers, bij een fietsenwinkel in uw buurt. Met de B2Bike servicepas kan de gebruiker het onderhoud ‘betalen’ zonder daar geld voor te moeten neertellen. U kan het resterende onderhoudstegoed online checken op de pagina www.b2bike.be/saldo.

Verzekering

De fietsen worden verzekerd tegen het risico op schade en diefstal.. Uiteraard vragen we je wel om de fiets steeds goed op slot te zetten, en tenzij anders gemeld is een ART2 gekeurd slot al inbegrepen in onze tarieven. Bij een gedeeltelijke schade, bvb een valpartij of een mislukte diefstal,  wordt de fiets hersteld, waarbij enkel een kleine vrijstelling te betalen blijft.

Pechhulp

Zelfs met een goed onderhouden fiets kan het nog gebeuren dat de pechduivel toeslaat. Om er ook voor te zorgen dat je geen zorgen hebt, bieden we een dienst pechhulp aan. Een callcenter is 24u op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar. Een takelwagen haalt jou en je fiets op en brengt je naar vertrekpunt of bestemming. Of ineens naar de fietsenwinkel natuurlijk.

Vlootbeheer

Elke fiets draagt een uniek volgnummer, vergelijkbaar met de nummerplaat van een wagen. Met dat nummer houden we voor u de historiek bij van elke fiets. De gebruiker kiest online zijn of haar fiets, past persoonlijke gegevens aan en kan de historiek van de fiets bekijken. Het aanvragen van een onderhoudsbeurt gebeurt online, net zoals het terugkoppelen van de werkplaatsreservering. Uw vlootbeheerder heeft het overzicht over de hele vloot. Deze online toepassing kan zowel via een pc als via een smartphone of tablet gebruikt worden. Klik hier voor meer info over Fids.

Advies

Misschien heeft u vragen over uw fietsplan: organisatorisch, fiscaal, technisch… De kans is reëel dat wij het antwoord zo klaar hebben liggen, omdat we de vraag al tegenkwamen bij eerdere projecten.

Het opzoeken en samenvatten van de regelgeving hebben we bij B2Bike al voor u gedaan. Misschien wil u een subsidie-dossier indienen of een mobiliteitsplan opstellen: U kan bij B2Bike terecht voor oa afstandsanalyse woon-werk, bevraging van uw personeel over het huidige mobiliteitsgedrag. Met enkele efficiënte analysetools geven we u snel zicht op de afstanden (via fietsbare route) en het verplaatsingsgedrag van uw werknemers. Dit helpt om in een vroeg stadium al het budget in te schatten, en zowel de nulsituatie als uw doelstellingen te kwantificeren. Veiligheid is een vaak terugkerend aandachtspunt. Cruciaal daarbij is een veilige fietsroute. Wij stippelen die uit voor elke medewerker.

FIETSEN IN BUSINESS CLASS

CONTACT